Saltar apartados

INCIDÈNCIES

SUBDIRECCIÓ: MANTENIMENT I SERVEIS

INCIDÈNCIES USUARIS/ÀRIES DELS SERVEIS EXTERNALITZATS


1.- Si voleu comunicar una incidència de qualsevol servei (neteja, jardineria, seguretat etc.) feu clic en aquest enllaç:

COMUNICAR una incidència

 

 ATENCIÓ: per a evitar intrusisme extern, només és possible comunicar una incidència des d'ordinadors de la Universitat d'Alacant.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal queda informat que les dades personals aportades seran objecte de tractament com a responsable del fitxer per la UNIVERSITAT D'ALACANT amb seu en Carretera Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690, Sant Vicent del Raspeig - Alacant, amb la finalitat de tramitar la incidència comunicada, facilitar-ne el seguiment i deixar-ne registre a l'efecte d'acreditació. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades es podran exercitar davant el gerent de la Universitat, mitjançant sol·licitud amb fotocòpia del document d'identitat, presentada en el Registre General de la UNIVERSITAT D'ALACANT o a través dels mitjans que estableix l'art. 38 dela Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Aquelles incidències que continguen expressions ofensives per a la dignitat humana, racistes, xenòfobes, d'apologia o incitació de la violència, d'activitats il·legals o que atempten contra els principis de la convivència democràtica, seran automàticament eliminades de qualsevol diligència que calga seguir.2.- Una vegada realitzada la incidència podreu observar-ne l'evolució introduint el número de la incidència (que se li ha proporcionat), en la següent adreça:

 

SEGUIMENT d'incidències

La Universitat d'Alacant realitzarà un seguiment de la seua incidència i li oferirà una resposta. De forma independent, vostè podeu utilitzar els fulls de reclamacions que la Consellería d'Indústria, Comerç i Innovació posa a la disposició de qui presta el servei i el qual té l'obligació de donar-los.

 

 

Servei d'Infraestructures i Serveis


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464