Saltar apartados

Telefonia mòbil

 

CONSIDERACIONS SOBRE ELS TELÈFONS MÒBILS

El número de la línia del vostre telèfon mòbil consta de 9 dígits.

Els telèfons fixos i mòbils de la Universitat d'Alacant, formen una Xarxa Privada Virtual (VPN). Per a realitzar trucades dins de la VPN, en qualsevol part del territori nacional, n'hi ha prou amb marcar les 4 últimes xifres del vostre número de telèfon, ja siga des de fix a mòbil, des de mòbil a fix o des de mòbil a mòbil.

 SOL·LICITUD DE LÍNIA DE TELEFONIA MÒBIL

Imprès de sol·licitud de línia de telefonia mòbil

Cal emplenar i remetre aquest imprès degudament diligenciat al Servei d'Infraestructures i Serveis. Unitat de Comunicacions.

Per a una ampliació de la informació es pot telefonar a la següent extensió 2017 (Fabian).

 

Les trucades realitzades des d'un telèfon mòbil NO són gratuïtes, en cap cas.

A causa de la configuració d'una xarxa privada virtual entre les línies telefòniques fixes i mòbils de la Universitat d'Alacant, l'usuari d'una línia corporativa de telefonia mòbil no podrà assumir-ne la titularitat  quan acabe la seua responsabilitat institucional.

 

TARIFES TRUCADES, NAVEGACIÓ I DADES

Tarifes trucades

Tarifes navegació i dades

 

En el cas de trucades entre mòbils, aquesta regla té dues excepcions:

  • Missatges curts: per a enviar un missatge a un altre mòbil de la VPN, és necessari marcar els 9 dígits del vostre número de telèfon.
  • Telefonades a número de 3 xifres: és necessari posar un “0” davant. Per exemple per a recuperar missatges de la bústia de veu, cal telefonar al 0177. Per a telefonar a emergències, cal marcar 0112, etc.
  • Telefonades en l'estranger: Si us trobeu fora d'Espanya i voleu telefonar a un telèfon espanyol, haureu de marcar +34 i després el número complet (tant si és a fix com a mòbil). Açò és així, fins i tot, si truca a un telèfon espanyol que es troba en el mateix país on us trobeu.

Juntament amb el vostre telèfon mòbil, rebreu un sobre de color roig que conté la targeta del telèfon i el codi PIN i PUK.

El codi PIN és el que connecta el vostre telèfon. Si teclegeu un codi PIN erroni, 3 vegades seguides, el terminal es bloquejarà. En aquesta situació i per a desbloquejar el telèfon, cal marcar el codi PUK. A més, en aquest sobre està el codi de barres que identifica la vostra línia telefònica. Per tots aquests motius, és imprescindible que conserveu aquest sobre, juntament amb les instruccions del terminal.

Per a qualsevol consulta us podeu dirigir:

Lola Andrés Pascual

Ext. 3757 o a l'e-mail: Lola.andres@ua.es

Fabian Ramón Prieto

Ext. 2017 o a l'e-mail fabian.ramon@ua.es

 

MANUALS

 

LG K4

Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S8

 

Com localitzar un mòbil Android perdut o robat

Com localitzar un dispositiu Apple perdut o robat

 

Realitzar còpia de seguretat mòbil

 

 

Servei d'Infraestructures i Serveis


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464